Antrenör-Hakemler Duyurular Flaş Haberler Genel Güncel Haberler Manşet Haber

DUYURU

ATLI CİRİT BRANŞI 1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

İL: ERZURUM – UŞAK

BAŞVURU BAŞLANGIÇ TARİHİ/SAATİ     : 30 OCAK 2024  / 10:00
BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ/SAATİ                : 07 ŞUBAT 2024  / 24:00

KURS TARİHİ: 13-18  ŞUBAT 2024

ÜCRETİ: 1.000 TL (BİN TL)

BAŞVURU KANALI: E-DEVLET SPOR BİLGİ SİSTEMİ

ERZURUM KURS YERİ: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ – MANEJ ALANI VE ATÇILIK KOORDİNATÖRLÜĞÜ

UŞAK KURS YERİ: GENÇLİK MERKEZİ UŞAK (KURTULUŞ MAH.ZÜBEYDE HANIM CAD. NO:55/A UŞAK) – UYG. KALFA CİRİT SAHASI UŞAK

 

 

Yukarıda belirtilen kurs başvurusu başlangıç tarihinde ve belirtilen saatte sistem açılacak olduğundan belirtilen tarih ve saatten önce başvuru yapılmamaktadır.

Antrenör Kurs Başvuruları E-Devlet üzerinden yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Kurs Başvuru Ekranından yapınız. Kursa Temel Eğitim Sınavını başarı ile tamamlayan veya Temel Eğitim Sınavından muaf olanlar başvurabilmektedir. 

  • Kurs kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır, kursa başvurularda kurs kontenjanının maksimum iki katı başvuru alınacaktır. Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen şartları taşıyan kursiyerler kursa dahil edilecektir.
  • Kursun başlamasından 3 gün önce kursa kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir.
  • Kurs kontenjanlarının dolması halinde ileri tarihlerde de kademeler için uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edilecektir. Duyurular federasyonumuzun resmi internet adresinden yapılacaktır.

 

Kurs Ücreti:

  1. Kademe Uygulama Antrenör Kursu: 1.000 TL’dir. Kurs başvurusunda bulunan ve başvuru ücretini yatırdıktan sonra geçerli bir mazereti bulunmadan kursa katılmayan kişilerin başvuru ücretleri iade edilmeyecektir.

Kurs ücreti ödemeleri e-mail adresine gelen referans kodu ile kurs başvuru süresi içinde yatırılması gerekmektedir. Referans kodu geldiği takdirde süresi içinde kurs ücretini yatırmayan kişilerin onay işlemleri yapılmayacaktır.

  • E-Devlet üzerinden kayıt işleminiz tamamlandıktan ve onaylandıktan sonra tarafınıza gönderilecek olan referans numarasıyla veya TC numaranız ile bulunduğunuz ildeki Ziraat Bankası şubelerinden veya internet bankacılığı aracılığı ile Federasyonumuz hesabına yatırılması gereken ücreti yatırmanız gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini yaparken Ödemeler/Diğer Ödemeler/Diğer Kurumlar/Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB ödemeler bölümünden yapılması gerekmektedir.  Ödeme işlemi Havale veya Eft şeklinde yapılmamalıdır. 
  • Antrenör Kursuyla ilgili ücret yatırma işleminde mutlaka referans numarası ve TC Numaranızı belirtilerek ödeme yapılmalıdır. Ödeme işlemleriniz tamamlandıktan sonra E-devlet sisteminden kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını mutlaka kontrol ediniz. 

Not: Bankalara gerekli ödeme işlemleri yapılırken Eft veya Havale şeklinde işlem yapmayınız. Bu şekilde yapılan ödeme işlemleri sıkça karşılaşılan yanlış ödeme şeklidir. 

Ödeme işlemini yaparken Ödemeler/Diğer Ödemeler/Diğer Kurumlar/Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB ödemeler bölümünden yapılması zorunludur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir